skip to Main Content

Call for Application: Seminar – Lecțiile trecutului ca impuls spre acțiune, 22-26 iulie 2024

TOLI – The Olga Lengyel Institute for Holocaust Studies and Human Rights, în colaborare cu Institutul Național pentru Studierea Holocaustului în România „Elie Wiesel”, Comunitatea Evreilor din Cluj Napoca – Cultul Mozaic și Institutul Intercultural Timișoara anunță organizarea seminarului „Lecțiile trecutului ca impuls spre acțiune”, co-finanțat de Programul CERV al Uniunii Europene.

Programul de formare se adresează cadrelor didactice din ciclurile gimnazial și liceal și se va desfășura în perioada 22-26 iulie 2024 la Cluj-Napoca.

Activitățile planificate în cadrul seminarului oferă participanților sprijin în înțelegerea și aprofundarea istoriei Holocaustului, a genocidului romilor; sprijin în dezvoltarea competențelor de a preda într-o manieră interdisciplinară, inovativă, istoria Holocaustului, conceptele ce țin de drepturile omului și educație interculturală.

Înscrierile se pot realiza până la data de 22 mai 2024, completând formularul disponibil aici: https://forms.gle/H15xPEN7XTiExbYf7

Informații complete despre program, condițiile de participare, temele abordate, în anunțul detaliat.

Back To Top
×Close search
Search
Skip to content