skip to Main Content

CONCURS: Cercetător Științific și Asistent de Cercetare Științifică, perioadă determinată

Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel” anunță organizarea concursului pentru ocuparea pentru perioadă determinată (trei luni), cu fracțiune de normă, a două posturi de  Consilier Științific și trei posturi de Asistent de Cercetare Științifică, în cadrul proiectului „Asumarea istoriei naționale și participare în memorializarea contemporană a Holocaustului în țări postcomuniste din Europa Centrală și de Est” (Holocaust Memoryscapes).

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România “Elie Wiesel” (INSHR-EW), Bd. Dacia, nr. 89, sector 2, Bucureşti, la Secretariat, până la data 21.06.2019, ora 12:00.

Date de contact: Secretariat: dna. Daniela Stoica, tel. 021.318.09.39, interior 107;

Selecţia dosarelor de înscriere: Sediul INSHR-EW,  în data de 21.06.2019, începând cu ora 12:30;
Evaluarea proiectelor de cercetare: Sediul INSHR-EW,  în data de 25.06.2019, începând cu ora 12:00.
Interviu: Sediul INSHR-EW, Sala de conferinţe, 28.06.2019, conform programării ce se va afișa odată cu rezultatele evaluării proiectelor de cercetare.

Informații complete privind dosarul de înscriere, condițiile generale și specifice pentru ocuparea postului pot fi accesate în anunțul detaliat.

Anunț concurs Cerceător Științific & Asistent de Cercetare Științifică
Cerere tip pentru înscrierea la concurs- Cercetător Științific
Cerere tip pentru înscrierea la concurs- Asistent de Cercetare Științifică

Back To Top
×Close search
Search
Skip to content